Regionschef til Sjælland Syd

Jydske Commodities A/S med kontor i Støvring søger en Regionschef. Jydske Commodities A/S står bag et helt nyt tiltag til erhvervslivet i Danmark inden for energiområdet. Vi har et unik produkt, som vi tilbyder virksomheder med et højt energiforbrug i forbindelse med deres energiindkøb.

Vi er godt i gang med lanceringen af vores produkt og er dermed klar til at sælge vores produkt. Derfor søger vi en dygtigt og engageret Regionschef til Sjælland Syd til at varetage egen kundeportefølje i regionen.

Vi søger en regionschef med stor faglig viden og erfaring inden for branchen, der som følge heraf har et bredt netværk i branchen. Vores produkt henvender sig bredt til både private erhvervs- og produktionsvirksomheder, offentlige myndigheder og landbruget. Derfor er det vigtig, at du kan varetage dette brede ansvarsområde og har forbindelser blandt disse potentielle kunder.

Som Regionschef i Jydske Commodities A/S vil du være ansvarlig for din egen kundeportefølje samt kanvassalg i din region. Fra kontores side hjælper vi med det administrative og markedsføring.

Vi forventer, at du udover at have stor erfaring og et bredt netværk inden for energibranchen også er serviceorienteret og altid byder kundens spørgsmål velkommen. Du er engageret og har et god humør. Du er rummelig og omstillingsparat og har mod på at være med til at bygge Jydske Commodities A/S op. Først og fremmest er du selvstændig og løsningsorientret.

Vi tilbyder et uformel miljø med højt til loftet og god stemning. Du vil selv får en meget høj grad af medindflydelse på din dagligdag og i bred udstrækning selv præge stillingen efter dine ønsker og kompetencer. Du vil skulle have hjemmekontor, da vores kontor ligger i Støvring.

Arbejdstid 37 timer om ugen. Løn forhandles efter kvalifikationer.

For nærmere oplysninger, kontakt Direktør Jan Carøe Lange på telefon +45 96 82 82 81 eller på mail: jcl@jydskecommodities.dk.

Start efter aftale. Vi afholder samtaler løbende, så indsend din ansøgning og CV hurtigt muligt til jsn@jydskecommodities.dk.