Vi tilbyder unikke finansielle elaftaler til gavn for mange.

Både landbruget, erhvervs- og produktionsvirksomheder samt offentlige myndigheder kan få fordel af vores finansielle produkter.

Den elaftale din virksomheder har i dag, tager efter al sandsynlighed ikke højde for PSO-afgiften, hvilket stiller din virksomhed i en meget usikker situation i forhold til jeres budget, da du ikke ved hvad du skal afsætte til PSO-afgiften. Vores elaftale er en finansiel elaftale, hvilket vil sige, at et samarbejde med os vil køre sideløbende med det samarbejde din virksomhed allerede har med jeres fysiske elleverandør.

Jydske Commodities kan hjælpe din virksomhed med at sikre, at du får taget højde for PSO-afgiften. Vi tilbyder et markedsloft hvor både elprisen og PSO-afgiften er indregnet. Derfor henvender vores produkter PSO-EL/Markedsloft og FAST-SPOT/Markedsloft sig til en bred vifte af virksomheder. Det kan være alt fra produktionsvirksomheder, der bruger strøm til at opretholde deres produktion, til offentlige myndigheder, der bruger strøm til computere, servere, lys med videre.

Jydske Commodities’ produkter PSO-EL/Markedsloft og FAST-SPOT/Markedsloft henvender sig dermed også til din virksomhed. Kontakt os og lad os få en uforpligtende snak om din virksomheds elaftale.

Der er stor forskel på virksomheders elforbrug og ikke to virksomheders forbrug er ens. Derfor er der også stor forskel på hvilken aftale der netop gavner din virksomhed, da dette afhænger af hvornår jeres forbrug ligger, om I bruger et-, to-, tre-holdsskifte og så videre. Nedenstående billeder er eksempler på hvilke udsving der kan være i forbruget hos forskellige virksomheder i forskellige brancher:

Eksempel 1:

1 Holdskifte – 5 dage/uge

Eksempel 2:

2 Holdskifte – 5 dage/uge

Eksempel 3:

3 Holdskifte – 5 dage/uge

Eksempel 4:

Typisk landbrug