Jydske Commodities er udbyder af finansielle elaftaler.

Vi har beskæftiget os med energimarked siden 1993, hvorfor vi har stor knowhow og erfaring med at arbejde inden for energimarkedet. Vi foretager analyser af energimarkedet og arbejder med, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at skabe budgetsikkerhed omkring jeres energiomkostninger. Vi tilbyder finansielle elaftaler hvor i, der er taget højde for PSO-afgiften, der i øjeblikket ligger på højde med elprisen. Vores mere end 20 års erfaring sammenlagt med vores unikke produkt gør os til den oplagt samarbejdspartner, når det kommer til finansielle elaftaler.

Energimarked i Danmark er præget af politiske beslutninger.

Især beslutninger omkring afgifter og vedvarende energi har stor betydning for kompleksiteten af energimarked. En af de helt store spiller på afgiftssiden er PSO-afgiften, der er helt oppe og tangere elprisen. Hidtil har du ikke kunne tage højde for PSO-afgiften i din virksomheds elaftale. Det kan du nu gennem et samarbejde med os.

Jydske Commodities tilbyder som de eneste et markedsloft, hvor PSO-afgiften er medregnet. Vi kan hjælpe din virksomhed med at tage timingen ud af jeres el indkøb, så du ikke behøver at slå til på et bestemt tidspunkt, men altid er sikret en max pris.

Vores mission

Vi tilbyder virksomheder med et stort energiforbrug en unik finansiel elaftale, hvorigennem vi sikrer vores kunder et markedsloft for hvad, de højest kan komme til at betale for deres el. I markedsloftet er PSO-afgiften medregnet. Det betyder, at vi giver vores kunder budgetsikkerhed omkring deres energiomkostninger. Vi forsøger hele tiden at finde nye og andre muligheder til at være på forkant med udviklingen i energimarkedet, så vi altid tilbyder vores kunder de bedste løsninger.

Vores vision

Vi stræber efter at blive erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner inden for finansielle energiaftaler. Vi vil opnå dette ved at sætte nye standarder i energibranchen. Først og fremmest gennem vores unikke og konkurrencedygtige produkter, PSO-EL/Markedsloft og FAST-SPOT/Markedsloft, samt ved at yde en troværdig og gennemskuelig service over for vores kunder.

Presseomtale.

Mandag den 23. februar 2015 bragte NORDJYSKE Stiftidende en artikel om Jydske Commodities og vores produkt i en ét sides artikel på bagsiden af avisen. Dette er forhåbentligt kun den første af mange artikler omkring vores unikke produkt.

Du kan læse mere om vores produkter her, eller under fanen “Produkter”. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkt eller gerne vil booke et personligt møde.